Εταιρικό Προφίλ

Σχετικά με εμάς
Σύστημα Ασφαλείας – Αυτοματισμού Secure1
Το σύστημα ασφαλείας Secure1 κατασκευάζεται στην Ταϊβάν και ήρθε στην Ελλάδα το έτος 2005. Περισσότερα από δύο χιλιάδες συστήματα συναγερμού και αυτοματισμού έχουν εγκατασταθεί σε όλη την Ελλάδα. Επίσης έχουν διανεμηθεί και εγκατασταθεί και στην Κύπρο.
Σχεδίαση – Κατασκευή
Η σχεδίαση και η κατασκευή του συστήματος ασφαλείας υλοποιείτε στην TAIWAN
Πιστοποιήση
Το σύστημα ασφαλείας και αυτοματισμού συμμορφώνετε σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ενώσης
Επίπεδο Ασφάλειας
Το σύστημα ασφαλείας – αυτοματισμού συμμορφώνετε σε EN 50131 Grade 2
asyrmato-systima-synagermoy-1
Άδεια λειτουργίας
Διαθέτουμε άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη με αριθμό αδείας 3015/39/60/3057-β’
Τμήμα πωλήσεων
Η εταιρεία μας στελεχώνεται από έμπειρους πωλητές και είναι στην διάθεσή σας να εξυπηρετήσουν άμεσα και γρήγορα σε οτιδήποτε χρειαστείτε
Πιστοποιήση
Η εταιρεία μας διαθέτει πρότυπο ISO 9001:2008
Εγγύηση
Η εταιρεία μας δίνει γραπτή εγγύηση για την άρτια λειτουργία του συστήματος

Η εταιρεία μας είναι Πιστοποιημένη και Αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στελεχώνεται από έμπειρους πωλητές με τμήμα πωλήσεων και από έμπειρους τεχνικούς με τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή, διανομή και την υποστήριξη του ασύρματου συστήματος συναγερμού που πληροί όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εταιρεία μας κατέχει μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και υποστηρίζει τη συνδρομητική online υπηρεσία για το ασύρματο σύστημα ασφαλείας προωθώντας ένα νέο και εύκολο τρόπο ελέγχου του συστήματος μέσω διαδικτύου. Στόχος μας είναι η προώθηση των νέων τεχνολογιών που χαρακτηρίζουν το σύστημα συναγερμού – αυτοματισμού αξιόπιστο για κάθε ενδιαφερόμενο.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.