Σύστημα Έξυπνου Αυτοματισμού

Για να έχετε το έλεγχο από παντού
https://secure1.gr/wp-content/uploads/2018/05/eksipno-systima-automatismou-e1497977092255-1.jpg

Για να ελέγχεις το σπίτι από το κινητό σου …!

Το σύστημα έξυπνου αυτοματισμού της Secure1, είναι μια τεχνολογική υπεροχή, της οποίας οι δυνατότητες ελέγχου, τηλε-εποπτείας και τηλεχειρισμού μιας κατοικίας ή ενός κτιρίου, μέσω ενός κεντρικού συστήματος, είναι τεράστιες, εξελίξιμες και πλήρως επεκτεινόμενες.

Οι αυτοματισμοί σπιτιού δεν είναι μια πρόσφατη τεχνολογική ανακάλυψη, αφού τα πρώτα έξυπνα σπίτια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά πριν από δύο δεκαετίες! Ωστόσο η δημοτικότητά τους αυξήθηκε περισσότερο τα τελευταία 2-3 χρόνια, εξαιτίας της τεράστιας εξέλιξης που σημειώθηκε στους τομείς, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, των ψηφιακών συστημάτων ψυχαγωγίας, αλλά και του διαδικτύου, εξέλιξη που σε συνδυασμό με την αύξηση της ζήτησης για απλότητα και άνεση στην καθημερινή ζωή, λειτούργησε καταλυτικά.

Οι σημερινές τεχνολογίες αυτοματισμών προσφέρουν πολύ περισσότερα από τους απλούς προγραμματιζόμενους χρονοδιακόπτες. Ένα πραγματικά αυτοματοποιημένο σπίτι χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων συνθηκών φωτισμού, εξελιγμένου ελέγχου ασφαλείας, διανομής εικόνας και ήχου, και διαχείρισης ενέργειας.

Το σύστημα έξυπνου αυτοματισμού της Secure1, παρέχει ένα πλήθος πληροφοριών χειρισμού, ειδοποίησης και ενημέρωσης, σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα, αλλά και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Συγκεκριμένα παρέχει ενημέρωση για την κατάσταση της κατοικίας και χειρισμό ασφαλείας του προσωπικού σας χώρου, μέσω τηλεπικοινωνιακών συσκευών.

https://secure1.gr/wp-content/uploads/2018/05/home-automation.jpg
https://secure1.gr/wp-content/uploads/2018/05/light-security.png

Η πιο σημαντική λειτουργία που παρέχει το σύστημα έξυπνου αυτοματισμού της Secure1, είναι η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία επιτυγχάνεται με την εφαρμογή των διαφόρων σεναρίων φωτισμού τα οποία τίθενται σε λειτουργία, είτε ο ιδιοκτήτης βρίσκετε στο σπίτι, είτε απουσιάζει. Ακόμα περισσότερο σε περίπτωση απουσίας σας, το σύστημα αυτό μπορεί να αναβοσβήνει τα φώτα του σπιτιού ή του κήπου, μέσω ενός μηνύματος από το κινητό σας ή καλώντας το, έτσι ώστε να δημιουργείται η εντύπωση ότι υπάρχει κινητικότητα στην κατοικία, και να αποτρέπεται οποιαδήποτε πιθανή διάρρηξη στον χώρο σας.

Ελέγξτε οποιονδήποτε ηλεκτρολογικό ή μηχανολογικό εξοπλισμό και ενεργοποιήστε τα σενάρια για την επιλογή συγκεκριμένων λειτουργιών και προγραμμάτων θέρμανσης, ψύξης, εξαερισμού, του σύστηματος έξυπνου αυτοματισμού της Secure1 που εξασφαλίζουν τη διαβίωση σε ευχάριστες και άνετες περιβαλλοντικές συνθήκες. Έχετε την δυνατότητα όταν πλησιάζετε στο σπίτι σας, από το αυτοκίνητο μπορείτε να καλέσετε με το κινητό σας τηλέφωνο και να ενεργοποιήσετε τον ανάλογο ελεγκτή, ο οποίος με τη σειρά του θα ενεργοποιεί τη θέρμανση ή την ψύξη, τα περιμετρικά φώτα, το άνοιγμα της γκαραζόπορτας κ.α., σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

https://secure1.gr/wp-content/uploads/2018/05/therm-automation.jpg
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.