Προηγμένα Χαρακτηριστικά

Διαχειριστείτε το σύστημα ασφαλείας εύκολα και γρήγορα από παντού
https://secure1.gr/wp-content/uploads/2018/05/eksipno-systima-automatismou-e1497977092255.jpg
Έλεγχος μέσω Smartphones
Πλήρης Έλεγχος διαχείρισης
του συστήματος ασφαλείας και αυτοματισμού
Έλεγχος μέσω Η/Υ
Πλήρης Έλεγχος διαχείρισης
πλατφόρμας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή

Ο ασύρματος συναγερμός Secure1 έχει κατασκευαστεί για να είναι ευέλικτος για όλες τις εφαρμογές πού έχουν να κάνουν με τη φύλαξη του χώρου μας, είτε είναι οικιακός – επαγγελματικός χώρος, είτε είναι κάποια αποθήκη ή ακόμα και ένα σκάφος. Περιβάλλεται από πληθώρα προϊόντα και περιφερειακές συσκευές (αισθητήρες κλοπής, αισθητήρες φωτιάς, αισθητήρες θερμοκρασίας – υγρασίας, αισθητήρες αερίων κ.α ). Επίσης ο συναγερμός Secure1 μπορεί να ενεργοποιηθεί από 288 περιφερειακές συσκευές.

Έχει την δυνατότητα ειδοποίησης με τον ενσωματωμένο τηλεφωνητή που διαθέτει από ποια περιφερειακή συσκευή έδωσε το σήμα. Επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος είναι ότι μπορούμε να το ελέγξουμε από το κινητό μας τηλέφωνο για να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες.

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό που διαθέτει ο ασύρματος συναγερμός είναι ότι μπορούμε από μια ειδική συσκευή να ελέγξουμε τον χώρο μας και να κάνουμε κάποιους αυτοματισμούς, πχ. (άνοιγμα – κλείσιμο φώτων, άνοιγμα – κλείσιμο ηλεκτρικών ρολών, έλεγχο οικιακών συσκευών κ.α ).

Ο συναγερμός Secure1 μπορεί να ελεγχθεί και μέσω διαδικτύου (internet) ασφαλέστατα για να πραγματοποιήσουμε όλες τις λειτουργίες του συστήματος πολύ εύκολα και γρήγορα. Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για περισσότερες πληροφορίες.

https://secure1.gr/wp-content/uploads/2018/05/webehome-160x160.png
https://secure1.gr/wp-content/uploads/2018/05/App-store.png
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.