Υψηλή Αξιοπιστία

Προστατεύσετε τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο
https://secure1.gr/wp-content/uploads/2018/07/Burglar-trying-to-pry-open-window-on-house.jpg
Υψηλής Αξιοπιστίας
Συχνότητα: 868 MHz
με εξαιρετική αμφίδρομη επικοινωνία

Ο ασύρματος συναγερμός είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2008 και είναι επώνυμος συγκρινόμενα με τα ενσύρματα συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά και πού έχουν το ίδιο επίπεδο ασφάλειας. Για παράδειγμα στην προστασία κατοικιών και επαγγελματικών χώρων μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι ισοδύναμος στην ασφάλεια του και στην αξιοπιστία του λόγο του ότι η κεντρική μονάδα με όλες της περιφερειακές του συσκευές (παγίδες, ραντάρ, σειρήνες, τηλεχειριστήρια κ.α) χρησιμοποιούν στην επικοινωνία τους την ειδικά δεσμευμένη συχνότητα των 868 MHz με δισεκατομμύρια διαφορετικούς κωδικούς που αποτελεί απαραίτητο βασικό χαρακτηριστικό για έναν ασύρματο συναγερμό.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να βρείτε και άλλα τέτοιου είδους χαρακτηριστικά για το σύστημα ασφαλείας. Επίσης αποτελεί ιδανική λύση σε χώρους, στους οποίους δεν έχουν περαστεί ή δεν μπορούν να περαστούν καλώδια (μεζονέτα, αποθήκη, σκάφος) κ.α.

Επίσης αποτελεί ιδανική λύση για αυτούς που αλλάζουν συχνά κατοικία λόγω επαγγέλματος (στρατιωτικοί, αστυνομικοί, φοιτητές κ.α).

Πιστοποιήσεις FCC, RoHS2002/95/EC, CE, EN50131 Grade2

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.