Χαμηλή Ακτινοβολία

Εγκαταστήστε άφοβα το σύστημα συναγερμού
https://secure1.gr/wp-content/uploads/2018/05/cell-phone-radiation.gif
Χαμηλής Εκπομπής
Ισχύς: λιγότερο από 10mW

Είναι γενικά αποδεκτό το ότι το περιβάλλον μας τα τελευταία χρόνια έχει επιβαρυνθεί ισχυρά από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, όπως είναι ραδιοφωνικοί σταθμοί, τηλεοπτικοί σταθμοί, κινητά τηλέφωνα, δορυφορικές εκπομπές, ασύρματα δίκτυα, μετασχηματιστές. Όλα αυτά λοιπόν εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στο χώρο μας.

Η εκπομπή του ασύρματου συναγερμού Secure1 είναι σχεδόν μηδενική και απειροελάχιστη συγκριτικά με τους προηγούμενους παράγοντες για τρεις βασικούς λόγους.

  1. Η κεντρική μονάδα εκπέμπει μόνο όταν σημάνει συναγερμός και όταν το σύστημα εκτελεί διαδικασία ανίχνευσης βλαβών, ή ανίχνευση περιφερειακών συσκευών, εάν αυτή επιλογή είναι ενεργοποιημένη.
  2. Η εκπομπή διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας μπαταριών και είναι μηδαμινής έντασης.
  3. Φανταστείτε ότι οι μονάδες του ασύρματου συναγερμού Secure1 έχουν εμβέλεια μόνο στον χώρο της κατοικίας σας ενώ το κινητό σας έχει εμβέλεια και ένταση ικανή να φτάσει στην κοντινότερη κεραία κινητής τηλεφωνίας η οποία απέχει συνήθως χιλιόμετρα από την κατοικία σας.

Έτσι λοιπόν είναι εφικτό και ασφαλές να τοποθετηθεί ο ασύρματος συναγερμός στον χώρο σας χωρίς να βλάπτει εσάς και τους γύρω σας, δημιουργώντας ένα ασφαλή και υγιή περιβάλλον.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.